Sportolóknak

Készülékeink használata különösen közkedvelt az amatőr és professzionális sportolók felkészítésében a sportteljesítmények növelésére, a sportbalesetek lehetőségének csökkentésére az agonisztikus felkészülések alatt és végül a kockázatnak legjobban kitett izomcsoportok begyulladásának megelőzésére.

A sportolónak ezen kívül a rendelkezésére áll egy hatékony eszköz, mellyel kezelheti és megoldhatja az izomhúzódásokat; frekvenciáink különlegesen hasznosak lassan gyógyuló sportbalesetek esetén is és a készülék programjait már a mozgékonyság teljes visszanyerése előtt is használhatják, mert anélkül hatékony, hogy befolyásolná a végtagi mozgásokat.

Az izom mozgatópontjaira kifejtett különleges elektromos impulzusokon keresztül néhány fitness és sport program imitálja azt a mechanizmust, amely az izmokat összehúzódásra és elernyedésre készteti, tökéletesen felidézve ezzel az edzés hatását, ugyanakkor a hagyományos edzéssel szemben van néhány előnye is.

Az edzőteremben általában ahhoz, hogy az izmok összehúzódjanak, a gravitáció erejét használják, mint a súlyemelés, kitartás és ez kopást okozhat a tartó szervekben (pl. csont,  gerinci porckorong, kötőszalag, térdporc, stb.) A mi készülékünk sportprogramjai éppen ellenkezőleg, lehetővé tesznek nagy hatású izomösszehúzódásokat is valamennyi  mozgásszervi csoport abszolút védelmével.

Az elektródák felhelyezésére a használati kézikönyv világos illusztrációit követve, teljes precizitással és könnyen kiválaszthatók azok az izmok, vagy izomcsoportok, melyeket edzeni szeretnének.

Készülékeink alapvető jellemzője minden sportprogram korrekt frekvenciájának  tökéletes kiválasztása. A frekvenciák értékeik alapján mindig más típusú rostot stimulálnak és a professzionális sportoló számára nélkülözhetetlenné válik, hogy a program használata közben megismerheti a stimulált rostok típusát (egyszerűen elolvasva a használati utasítás útmutatásait) és így meggyőződhet magának a programnak reális hatékonyságáról. Az amatőr sportolók számára pedig megmutatjuk az eredményeket és néhány tanácsot adunk, mely egyszerűbbé teszi a legmegfelelőbb program kiválasztását.

A piac ma már annyira telítve van a sportolóknak szánt elektrostimulációs készülékekkel, hogy még a professzionistáknak is valóban nehéz a választás.

Az első megvizsgálandó tényező nyilvánvalóan a készülék professzionalitása, mely a mi készülékeinknél garantált, hiszen minden egyes program frekvenciáit figyelmesen és korrektül kiválasztottuk és teszteltük és a használati utasításokban minden egyes programnál részletesen taglaljuk, milyen típusú rost stimulálására alkalmas és milyen eredménnyel.

A sportoló rendelkezésére állnak a legfontosabb, edzett izomcsoportokról  világos, részletes leírások fotókkal, hogy az elektródák felhelyezésének pontos helyeit megmutassák.

Ezen felül minden sportágra megjelöltünk néhány, heti edzésre vonatkozó táblázatot mind az érdekelt izomcsoportok, mind pedig a választandó programok tekintetében.

A rendelkezésre álló tartozékok választéka minden edzési szükségletet kompletten fedez.

Mindezeken túl néhány modellnél egy készülékben két készülék áll rendelkezésre, vagyis nagyon sok idő megspórolható, ha egyidejűleg két különböző programot választunk ki és használunk (pl. az Ellenálló Erő 2 program a deltaizomra és a Sprint program a négyfejű combizomra, vagy bármilyen egyéb választott kombinációban).

Ne feledkezzünk meg arról sem, hogy a készüléknél 6 csatorna 200 intenzitásfokkal áll rendelkezésre.