Szépségápolás

Elektrolipolízis

Az elektrolipolízis egy olyan szisztéma, amellyel kis elektródákhoz kötött, egyszer használatos, vékony tűket vezetnek be a bőr alá, hogy a szöveteket ért gyenge árammal meggyorsítsák a sejtek aktivitását. Aki nem szereti a tűket a bőrében, biztonsággal választhatja készülékeink lemezes elektrolipolízis programját, amely a tűket a bőrre helyezett elektródákkal helyettesíti és hasonló eredményeket ér el, de egy vér nélküli, fájdalommentes, veszélytelen és biztos módszerrel.

A lemezek, melyeket a lehető legközelebb kell egymáshoz elhelyezni. kb. 1 cm-re (de anélkül, hogy összeérjenek), egy mágneses mezőt hoznak létre; minél közelebb vannak egymáshoz a lemezek, annál intenzívebb a működésben lévő elektromos mező, következésképpen annál hatékonyabb lesz a kezelés.

Az áram hat a szövetekre, mobilizálva a pangó folyadékot és a kiválasztó szerveken (vesék és húgyhólyag) keresztül segíti annak kiürülését.

Az elektrolipolízises kezelés leglátványosabb hatása a kezelt terület tömegének csökkenése, amely már az első kezelés utáni méréssel láthatóan kimutatható; néha több kezelés is szükséges lehet a látható eredmény eléréséhez.

A csökkenés a zsírsejtek oldódásához köthető, melyet a hisztológiai vizsgálatok, de a veséken keresztül távozó folyadék is igazol; a vizeletkiválasztás növekedése azonnali, gyakran már a kezelés végén vizelet visszatartási nehézséggel jelentkezik.